שמן קוקוס

94.00 

שמן קוקוס (Coconut oil) משמש להכנת סבונים, לעיסוי ולהכנת תכשירי קוסמטיקה. הוא מופק מקוקוס מיובש (בניגוד לשמן הקוקוס המיועד למאכל, אשר מיוצר מחלב קוקוס טרי ועובר תהליך עיבוד שונה).
זהו שמן צמחי רווי מזוקק, בעל מרקם מוצק וחמאתי בטמפרטורה הנמוכה מ- 20 מעלות. כאשר מזג האוויר מתחמם, או במגע עם חום הגוף הוא הופך לנוזלי.
שמן הקוקוס מגן על העור מפני פגעי מזג האוויר, ומתאים מאוד גם לניקוי והסרת תאי עור מתים. הוא משמש גם לשמירה על בריאות השיער, וכן להכנת סבונים בעיקר בשל יכולות ההקצפה שלו, מחירו הנמוך וריחו הנייטרלי.
בהכנת תכשירי קוסמטיקה הוא מעשיר, מסמיך ומקשה את הקרם.
מומלץ לאנשים ששוחים הרבה להימרח בשמן קוקוס לפני הכניסה למים. הוא מונע מהכלור ומלחי הים לייבש את העור.

5 במלאי

מוצרים נוספים שאתם עשויים לאהוב

מספר 9

מספר 9

התערובת מכילה שילוב של תמציות צמחים ושמנים אתריים שיחד יכולים להקל באופן משמעותי בזמן מחלה …

סינרג’י מאסטר בלנד

סינרג’י מאסטר בלנד

התערובת המוכרת ביותר פרי פיתוחו הבלעדי של חיים שלוס. לאורך השנים הצטבר ניסיון קליני רב …

לבנדר

לבנדר

שמן אתרי לבנדר (Lavendula angustifolia) הוא אחד מהשמנים האתריים הנפוצים והמוכרים ביותר. מקורו בצרפת והוא …

לדעת את הטבע

הכנה לחורף

הגשם שהפתיע אותנו בשבת יחד תחילת שנת הלימודים והחגים לא משאירים לנו ברירה אלא להפנים שהחורף בדרך אלינו וכדאי להיות מוכנים. ריכזנו כאן כמה אפשרויות לטובת אלו מאיתנו שרוצים לעזור לגוף להתמודד עם הוירוסים והשפעות שמזמנת לנו התקופה הזו. על …

מומיו

מומיו

המומיו (Shilajit) הוא חומר המצוי בשימוש האנושות כבר למעלה מ-3000 שנה, משמעות השם היא “החומר המשמר את הגוף”. כנראה שזה גם המקור למונח מומיה המוכר לנו ממצרים. המומיו נוצר משיירים של בע”ח וצמחים, שבמשך השנים קושרים מינרלים מהסלעים, ונאסף מתיקרות …

שימוש בצמחי מרפא

שימוש בצמחי מרפא

מאז ומעולם השתמשו בני האדם בצמחים הסובבים אותם למטרות ריפוי. עם הזמן והשינויים באופני המחיה והטכנולוגיה, הולכים ומתמעטים האנשים הבקיאים בזיהוי הצמחים בשטח וביכולות ההתאמה שלהם למטרות הריפוי השונות. כיום מגדלים את רוב צמחי המרפא בחוות חקלאיות מיוחדות לשם כך, …

נא להזין מספר טלפון לזיהוי

עגלת הקניות ריקה כרגע.

חזור לחנות

צרו איתנו קשר

נשמח לעזור לכם, שלחו לנו הודעה ונחזור בהקדם

X