דקל ש"ב

שמן דקל מופק מרסק ציפת הפרי והוא נפוץ מאוד בתעשיית הקוסמטיקה כחלק מחומרי הגלם המשמשים להכנת סבונים, שפתונים וקרמים שונים לטיפוח העור.
הוא עשיר מאוד בויטמין A המסייע בחידוש רקמות ושיקום עור פגוע. הוא מתמצק בטמפרטורת החדר למרקם חמאתי ונמס במגע עם חום הגוף. שמן הדקל מכיל שומן רווי למרות שהוא צמחי, וכן נוגדי חימצון וויטמנים נוספים.

85.00

זמינות: 5 במלאי

משקל 1000 kg

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “דקל ש”ב”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מוצרים קשורים

אנשים שקנו את המוצר התעניינו גם במוצרים הבאים:

לא בטוחים איזה מוצר הכי מתאים לכם?

השאירו פרטים לייעוץ חינם